Skrivet av & lagrat i Aktuellt på Brännborn Center.

Snart är det äntligen dags för midsommar och därför bjuder vi våra kära kunder på nypäror.

Vårt pärelass finns på plats vid den stora lekplatsen på Brännborn Center den 22 juni mellan klockan 10.00 och 16.00.

Visa upp kvitto på inköp i någon av butikerna på Brännborn Center så bjuder vi på en påse färska nypäror från en gård i grannskapet.

Glad midsommar önskar vi på Brännborn Center.

 

Skrivet av & lagrat i Aktuellt på Brännborn Center.

Välkommen till Matfestival på Brännborn Center 19–20 maj!

Fredag 19 maj kl 10–18 och lördag 20 maj kl 10–15 är du välkommen att träffa lokala odlare och lokala producenter av mat och dryck. Matfestivalen utanför ICA MAXI på Brännborn Center erbjuder godsaker av högsta kvalitet från gårdar och grytor nära dig.

Våra utställare är valda med omsorg och du har möjlighet att provsmaka och ta del av närproducenternas fina produkter och erbjudanden.

Välkommen att låta dig väl smaka under en heldag i den lokala matens och dryckens tecken på Brännborn Center fredagen och lördagen den 19–20 maj.

Skrivet av & lagrat i Aktuellt på Brännborn Center, Hos oss på Brännborn Center.

 

Alla får påskägg. Stora som små.

 

Nu firar vi att påsken äntligen är här, med att bjuda alla våra kunder på påskägg.

Våra påskkärringar finns på plats i modebutiken Born Fashion på Brännborn Center, Skärtorsdagen den 13 april mellan klockan 12.00 och 18.00.

Visa upp kvitto på inköp från någon av butikerna på Brännborn Center. Vi bjuder 1000 påskshoppare på ett påskägg fullt av godis.

OBS! Så långt lagret räcker.

Glad Påsk önskar vi på Brännborn Center

Skrivet av & lagrat i Hos oss på Brännborn Center.

Luften lovar vår! Fåglarna sjunger, solen lyser och utanför Blomsterlandet står Paul med sina goda grillade korvar från Per i Viken.

Paul håller med om vårkänslan och njuter av att stå i solen i dag. Det är rejäl rusch till både Paul och Blomsterlandet i dag. På plats för att köpa korv finns Christer och Gunilla. De skall handla vårblomster på Blomsterlandet.

Kom och hälsa på mig hälsar Paul!

Skrivet av & lagrat i Hos oss på Brännborn Center.

Solen lyser och det gör den även inne på Brännborn Centers nya fräscha modebutik Born Fashion.

Agge lyser av glädje och en härlig fredagskänsla. Han har mycket bus att bjuda på. Lång erfarenhet att hjälpa till att hitta rätt plagg har han också.

Malin och Agge står redo att hjälpa till att finna REAfynd, plagget, presenten eller väskan.

Malin stortrivs i Born Fashion fräscha lokaler med mycket Ängelholmskänsla.Varmt välkommen in och kika så hjälper vi er säger Malin.

 

 

Skrivet av & lagrat i Hos oss på Brännborn Center.

Vi har under den senaste tiden ett antal gånger blivit utsatta för hackerattacker som resulterat i märkligheter på hemsidan. Till följd av detta är nyhetsflödet ”gammalt”. Vi är nu fullt i gång att reparera innehållet. Vi ber om ursäkt om ni blivit drabbade på något sätt.