Annons

Välkommen till Solid hair

Hos oss får du som ny kund 50 kr rabatt på en klippning eller 100 kr rabatt på en färgning och klipp. (Gäller ej hos elever eller på barnklipp.)

En fråga man ofta får som frisör är: Vad är inne och vad är ute? . Svaret är enkelt – Det finns inget som är rätt eller fel. Vår uppgift är att ta fram en individuell klippning och färg till varje individ. Varje människa är unik på sitt sätt och därför är det just det vi presterar – UNIKA RESULTAT!

Solid hair, med Tina i spetsen,har funnits sedan 2003 på Kullagatan 51 i Helsingborg. Tina som är frisörmästare och färg/extensions tekniker för märket Keune har valt att expandera i Ängelholm som hon tycker är en stad som växer och ortsborna är måna om företagen som finns runt dem. Vi vill vara lika måna om er och ge den bästa servicen och använda bra produkter som är skonsamma både för er och för oss.

Vi har specialiserat oss inom extensions, håruppsättningar,makeup och färgkorrigeringar, Och har du problem med håravfall /hårbotten så kontakta gärna oss eller läs mer på vår hemsida.Hos oss utbildar vi nästa generations frisörer så du kommer säkert få träffa, utöver våra frisörer med gesäll, även våra elever och trainees och som ni kan boka behandlingar hos. Förutom telefonbokning 0431-194 93 kan ni även boka online på www.solidhair.se eller drop in.

Kika gärna in på vår FB solidhair eller instagram @solidhair , där kan du titta på våra fina verk

Välkommen till oss på Solid hair!

Adress

Solid Hair
Kristianstadgatan 10
262 71 Ängelholm

Öppettider

Måndag-Fredag 10-19
Lördag 10-16
Söndag 11-16

Sociala medier